ga('send', 'pageview');

Reviews

Project behangers

Project behangers

Huiskamer behangers

Project behangers

Bedrijfsprofiel

Klanten ervaren het persoonlijk contact en professioneel advies als zeer prettig bij het maken van hun keuzes. Ik werk vlot en netjes. U kunt verder op de website meer informatie vinden over de projecten waar ik aan gewerkt heb, de verschillende soorten materialen alsook foto’s van.

Klavers inrichters en Stoffeerbedrijf is een bedrijf dat zich specialiseert in de afwerking van vloeren en wanden. Met vele jaren ervaring in de zakelijke en particuliere branche voor woning inrichting en stoffering zijn wij een begrip in zuid-holland. Onze visie interieur is een breed begrip en wordt door een ieder anders beleefd. Ons personeel beschikt over de juiste opleidingen en zijn met hun jaren lange ervaring op het gebied van behangen en stofferen het juiste verlengstuk van ons bedrijf .

Ons uitgangspunt is een leefbaar interieur met een goede mix van vloerbedekking en wandbekleding, uiteraard afgestemd op uw persoonlijke wensen.Bij ons vindt u diverse trends, stijlen, kleur en sferen die een weerspiegeling zijn van uw persoonlijke smaak.

Contactformulier

Ontdek het vakmanschap zelf

Heeft u een project vraag vrijblijvend een offerte aan. Wij hanteren de hoogste kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Bel mij terug

Contact

 Koperhoek 62a

3162LA Rhoon