ga('send', 'pageview');

Reviews

Project behangers

Project behangers

Huiskamer behangers

Project behangers

Ervaring delen met Klaver Inrichters

Onze medewerkers werken vakkundig en nauwkeurig. Wij stellen het erg op prijs wat uw ervaring is met ons bedrijf.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Klavers inrichters
Average rating:  
 6 reviews
byJoshua L. onKlavers inrichters
Efficiënt , strak en netjes

Ugur en zijn team hebben onze woning voorzien van renovlies en tevens wit gesausd. De zolder platen hebben ze wit geverfd en kleine mankementen aan de muren van de woning aangepakt.
Wij zijn enorm tevreden over de manier van werken en de communicatie. September jl. hebben wij wederom Ugur en zijn team uitgenodigd om enkele muren in kleur te verven. Ook dit is perfect verlopen.
Ik raad Ugur en zijn team zeker aan voor renovliezen en het verven van je woning.

byFam. J. Jansen onKlavers inrichters
Ze werken snel, netjes

Kalkan heeft m’n zolder behangen met glasvlies behang en geverfd. Een hele mooie transformatie, het ziet er direct strak en chique uit! Ze werken snel, netjes, gedetailleerd en er is ten alle tijden een goede communicatie. Ik zou hem zeker aanraden!

byJonathan onKlavers inrichters
Zeer tevreden over het werk.

Meneer Kalkan heeft bij ons de woonkamer met vliesbehang behangen. Zeer tevreden over het werk.

byGuus onKlavers inrichters
Het resultaat is verbluffend mooi

Ugur heeft bij ons de gehele gang in 2 verschillende patronen behang gedaan, het resultaat is verbluffend mooi, zoek je een goeie behanger die ook nog eens netjes werkt en zich aan de afspraken houdt dan ben je bij Ugur aan het juiste adres.

byFam. Vreezen onKlavers inrichters
Top behanger

De heer Kalkan heeft bij ons de woonkamer met veel bewerkelijke stukken behangen en de keuken en onze hoge hal en een deel van de slaapkamer. Hij werkt snel en netjes. Wij zijn zeer tevreden en zouden hem zeker aanraden.

byAletta Seij onKlavers inrichters
Zeer goede ervaring.

Wij hebben een zeer goede ervaring met Kalkan Behang en Stoffeerbedrijf. Na oplevering van onze nieuwbouwwoning hadden wij een afspraak ingepland met een een bedrijf wat renovlies behang zou plaatsen. Helaas vertelden zij ons bij de aanvankelijke startdag dat de muren niet in goed genoegde staat waren en lieten ze ons staan, terwijl wij met een strakke planning zaten. Via mijn buurman kwam ik in contact met Kalkan, die zo vriendelijk was om werk te verschuiven zodat hij mij nog last minute in kon passen, ondanks dat zijn schema helemaal vol zat. Ze hebben super snel gewerkt en de wanden prachtig strak gemaakt voordat het behang er op ging en hebben het behang super strak geplaatst. Verder waren zij ook eerlijk genoeg om mij te vertellen dat het minder werk was dan aanvankelijk geschat en werd ik dus ook nog eens verrast door een lagere rekening. Ik kan Kalkan Behang en Stoffeerbedrijf ten zeerste aanraden en zal dit ook zeker doen als de gelegenheid zich aanbiedt!